Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na brązowych paczkach?

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno dziala to na ps3 nwm czy na innych konsolach tez.

zeby zarabiac na tym trzeba byc strasznie cierpliwym i marnowac duzo czasu na to :D

kupujemy brazowe paczki za 400coinsow

Co Warto I za ile sprzedawac:

Kontrakty zawodnikow Kup teraz 200

Kondycja Zawodnika Kup Teraz 200

Jak widzimy jakiegos zawodnika 90 speed itp sprawdzcie ile jest wart

otworzylem juz okolo 100 paczek i trafil mi sie taki zawodnik jak

Bettinelli czarna karta ;)

i duzo wartych 2/5k

Opublikowano

zeby zarabiac na tym trzeba byc strasznie cierpliwym i marnowac duzo czasu na to  :D

Bardzoo cierpliwym . !! :D

Poradnik bardzo fajny.

­

Opublikowano

dzieki za dobre komentarze

mozecie jeszcze sprobowac zarabiac na kartach pozycji sprawdzcie najpierw od ilu beda karty na kup teraz np na ps3 spd>>>sp 950 to kupucje do 550 zebyscie mieli 300 min zarobku patrzcie na podatek podatek to 5% od ceny sprzedazy np sprzedajemy cos za 1000 to dostaniemy 950 zobaczcie jak byscie zarabiali na 1 karcie 300 to 50 kart i juz 15k ja gram dosc dlugo i zarabiam na 1 karcie 400/500 dziennie mam zarobek okolo 75000coinsow

Opublikowano

Dobrze też jak trafi nam się rzadka karta kondycji drużynowej lub wyjątkowy kontrakt zawodnika.

Wtedy zarobki będą jeszcze większe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest to opłacalne. Czasem warto wystawić jakiegoś szybszego drożej, może jakiś kretyn kupi. Dobrym sposobem na zarobek jest też szukanie tanich zawodników, którzy są drożsi. :)­

Opublikowano

jeszcze zarabialem na zawodnikach w ekstrakladie na 1 zawodniku byl duzy zarobek az 2k ale byly moze 2/3 takie karty na dzien

taka podpowiedz jak juz wystawimy kontrakty itp to pewnie. bierzecie reszte kart na szybka sprzedaz ja akurat polecam takie zawodniki co sa warte 200 badz np herb ruchu chorzow i inne karty brac do klubu takie male kolekcjowanie ja juz sam mam okolo 500 kart z anglii i duzo z polski okolo 70 :D

Opublikowano

teraz jest turniej norweski :D nawet najgorszy zawodnik kosztuje tam 3000 wiec jezeli macie brazowe karty z ligi norwrskiej ja akurat mialem 200 i non stop kupuje brazowe paczki niedlugo neuer if dolaczy :pp nie no zart ale duze zarobki sa

Opublikowano

Zawsze tak ceny kart drożeją podczas jakiegoś turnieju.

Kiedyś na Dniu Świętego Patryka i irlandzkich piłkarzach można było się dorobić.

Opublikowano

no tak ale na sw patryka brazowe karty jakos nie chodzily a na norweskie sw wlasnie chodza mi w co piatej paczce brazowej wypada wlasnie jakis gracz z norwegii warty 2500 do tego jeszcze sa kontrakty itp

a tak wgl jest jakis temat gdzie sa napisane kiedy sa wlasnie jakies takie turnieje itp ?

Opublikowano

no tak ale na sw patryka brazowe karty jakos nie chodzily a na norweskie sw wlasnie chodza mi w co piatej paczce brazowej wypada wlasnie jakis gracz z norwegii warty 2500 do tego jeszcze sa kontrakty itp

a tak wgl jest jakis temat gdzie sa napisane kiedy sa wlasnie jakies takie turnieje itp ?

Co do turniejów nie.

Jest tylko jakiś kalendarz najbliższych wydarzeń w Ultimate Team.

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny sposób, troche czasu potrzeba ale jestem osobiscie na + jakies 200k ^^

elo pozdro

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...